Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Callisto Protocol

The Callisto Protocol-kampanjen er 12-14 timer lang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Bortsett fra Alien: Isolation er skrekkspill vanligvis ikke så lange eventyr. Det mest interessante kommende spillet i sjangeren er for øyeblikket The Callisto Protocol, men dette spillet vil tilsynelatende også være ganske mye lengre enn et gjennomsnittlig skrekkspill.

I siste nummer av Edge Magazine (via Shinobi602 på Twitter) avsløres det at en gjennomspilling vil ta deg rundt 12-14 timer. Det vil også være forskjellige veier å velge mellom for å øke holdbarheten, og det ser ut til at det faktisk kan være ganske mange av disse ettersom utviklerne sier "Vi vil ikke fortelle dere hvor de er eller hvor mange de er".

Vi kan trygt si at dette ikke akkurat reduserte forventningene våre til The Callisto Protocol, som utgis på PC, PlayStation 5 og Xbox Series 2. desember.

The Callisto Protocol

Relaterte teksterLoading next content