Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Callisto Protocol

The Callisto Protocol-oppdateringen gjør spillet mer brutalt og lar oss hoppe over mellomsekvenser

Cut off their limbs!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Striking Distances The Callisto Protocol hadde noen problemer da det ble lansert i desember, så det var ikke overraskende å høre at det ikke klarte å leve opp til utgivernes salgsforventninger. At fantastiske Dead Space Remake og Resident Evil 4 ble nevnt som årets spill-kandidater kort tid etter hjalp ikke akkurat heller, så dagens kunngjøring kan være for lite for sent for mange der ute.

Du kan nå laste ned The Callisto Protocols 5.01-oppdatering, og nyte det faktum at den gjør det mulig å hoppe over mellomsekvenser. Fans av Dead Space, eller bare blod og gørr generelt, vil definitivt også like implementeringen av det som ganske enkelt kalles Dismemberment Mode. Du trenger sannsynligvis ikke en video for å forstå hva denne fører til, men jeg inkluderer den nedenfor uansett ..

The Callisto Protocol

Relaterte teksterLoading next content