Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears 5

The Coalition prøver å få Gears 5s multiplayer til å kjøre i 120fps på Xbox Series X

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke like spennende å se et eldre spill ankomme på nye plattformer som det er at helt nye spill ankommer på nye plattformer, men det finnes fortsatt flere som enda ikke har opplevd for eksempel Gears 5, eller de som bare vil spille det igjen, som gleder seg til å spille det på Xbox Series X.

Nylig avslørte The Coalition masse om det kommende spillet i livestreamen Inside Unreal, og her avslørte studioet også at de sikter etter å få spillets multiplayerdel til å kjøre i 120fps.

Det vites enda ikke hvor bredt implementert 120fps blir på Xbox Series X eller PlayStation 5, men inntil videre er det nå to spill som støtter det på Microsofts konsoll.

Historiedelen forventes å kjøre i 4K/60fps, og tilsvarende PC-versjonens Ultra-innstillinger.

Gears 5

Relaterte tekster

1
Gears 5: HivebustersScore

Gears 5: Hivebusters

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi sjekker ut den drøyt tre timer lange historieutvidelsen Hivebusters, hvor vi møter nye hovedpersoner og får utforske en vulkan-øy.Loading next content