Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Conduit 2

The Conduit 2 med Motion Plus

Fullbyrder løftet i andre omgang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fjorårets The Conduit har som kjent en oppfølger i vente, og denne gang holder utvikleren løftet om integrering av Motion Plus. I første utgivelse ble det eksperimentert med tilbehøret, men det ble droppet til fordel for et annet kampsystem.

Nå har de imidlertid snudd på flisa, og mener Motion Plus vil forbedre kartleggingen av brukerens bevegelser og finslipe siktemulighetene. The Conduit var et av flaggskipene når det gjaldt skytespill på Wii, og nå tar de skrittet til neste nivå.

- Fansen har spurt etter Wii Motionplus siden vi diskuterte det i forgjengeren, og vi føler at tiden er inne for å endre litt på formelen, forklarte High Voltage-høvding Eric Nofsinger til Eurogamer.

The Conduit 2 vil også kunne brukes uten Motion Plus.

Conduit 2
Vi gleder oss til å knerte flere solstråler av denne sorten til vinteren.

Relaterte tekster

Conduit 2Score

Conduit 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GRSE

Sega og High Voltage er tilbake med en oppfølger til Wii-skyteren The Conduit, og leverer en noe problematisk toer...Loading next content