Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Crown of Wu

The Crown of Wu lanserer fysisk utgave med ekstra godbiter

Denne spesialutgaven vil bare være tilgjengelig for PlayStation 5, og kommer i butikkene før våren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Studioet Red Mountain presenterte The Crown of Wu i oktober i fjor, og en måned senere hadde vi gleden av å snakke med spillets kreative leder Jose Carlos Montenegro under den forrige BIG-konferansen og å prøve The Crown of Wu selv.

Nå, takket være det spanske programmet PlayStation Talents og utgiveren Meridiem Games, vil tittelen (i tillegg til å bli utgitt på PC, Xbox og Nintendo Switch digitalt) få en spesiell fysisk utgave eksklusiv til PlayStation 5. Den fysiske Legend-utgaven inkluderer et spesialdesignet cover, et sett med postkort og Wus brev til spilleren som introduserer historien og ber om deres hjelp til å hente kronen.

The Crown of Wu

For øyeblikket er det ingen bestemt utgivelsesdato, men både studioet og Meridiem forsikrer oss om at spillet vil bli utgitt før slutten av mars.

The Crown of Wu

Relaterte teksterLoading next content