Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Culling 2

The Culling 2 fjernes mens The Culling gjenopplives

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste ante vel egentlig hva som måtte skje da Xaviant plutselig lanserte The Culling 2 for en uke siden, og de siste dagene har mange hatt det gøy med at spillet har hatt under et tosifret antall spillere. Derfor kommer ikke dagens kunngjøring som en stor overraskelse. I alle fall ikke første del.

Studioets "director of operations", Josh Van Veld, har nemlig lagt ut en video hvor han forteller at de har bestemt seg for å legge ned The Culling 2, og fjerne spillet fra alle nettbutikkene. Alle som allerede har kjøpt spillet vil selvsagt få tilbake pengene, for utviklerne har innsett at dette ikke var noe spillerne ønsket seg. Van Veld innrømmer at de var for raskt ute med å gjøre endringer i The Culling uten å høre på spillernes tilbakemeldinger først, noe de nå ønsker å endre.

For nå som de dreper The Culling 2 vil utviklerne gå tilbake til original, og da mener jeg den skikkelige originalen. Studioet vil nemlig slippe en utgave av The Culling som er akkurat slik spillet var da det først ble lansert. Denne vil være tilgjengelig helt gratis på nye testservere senere denne uken, og skal fungere som en ny start med blanke ark og fargestifter til. Denne gangen vil utviklerne høre på hva spillerne synes, og endre spillet etter disse tilbakemeldingene.

Jeg kan ikke huske å vært borti et spill som har trykket på omstartknappen såpass kraftig før, så jeg lurer på hvordan dette vil gå. Hva tror du?

HQ
The Culling 2

Relaterte tekster

0
The Culling 2 annonsert

The Culling 2 annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Xaviant måtte gi opp å støtte The Culling i desember etter at antall spillere hadde sunket kraftig i kampen mot spill som Fortnite og PlayerUnknown's Battlegrounds, men...Loading next content