Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Culling 2

The Culling 2 plutselig lansert til PC, PS4 og Xbox One i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I juni kunne Xaviant Games fortelle at de egentlig ikke hadde gitt opp Battle Royale-spillet The Culling etter å ha stengt serverne i vinter, for de hadde bare startet arbeidet med The Culling 2. Noe mer nevneverdig enn det ønsket de ikke å si der og da, så man skulle tro spillet fortsatt var langt unna. Der tok vi sannelig feil.

Nå har vi nemlig fått en trailer som avslører at The Culling 2 lanseres til PC, PlayStation 4 og Xbox One allerede i dag. Hva er nytt fra originalen og annerledes fra konkurrentene? Vel...du kan se traileren og bedømme selv for å si det slik. Jeg ser i alle fall ikke noe som virkelig skiller spillet ut på en som gjør det mer sannsynlig at spillet lykkes bedre, men det kan bare være meg.

HQ
The Culling 2
The Culling 2The Culling 2The Culling 2The Culling 2

Relaterte tekster

0
The Culling 2 annonsert

The Culling 2 annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Xaviant måtte gi opp å støtte The Culling i desember etter at antall spillere hadde sunket kraftig i kampen mot spill som Fortnite og PlayerUnknown's Battlegrounds, men...Loading next content