Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Dark Pictures: The Devil in Me

The Dark Pictures: The Devil in Me varmer opp til skrekk i trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter blandet suksess med The Dark Pictures: Man of Medan, The Dark Pictures: Little Hope og The Dark Pictures: House of Ashes viste Supermassive nylig at de fortsatt vet å lage underholdende grøsserspill med The Quarry, men som kjent ligger de ikke på latsiden av den grunn.

Nå har de gitt oss en ny trailer for The Dark Pictures: The Devil in Me, og selv om den fokuserer på historien får vi også noen glimt av hvilke feller denne Jigzaw-inspirerte morderen har på lur når spillet lanseres en gang i høst.

HQ
The Dark Pictures: The Devil in Me

Relaterte tekster

0
The Dark Pictures: The Devil in MeScore

The Dark Pictures: The Devil in Me

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Selv om halloween er over er det fortsatt mørketid en god stund til og perfekt stemning for skrekkspill. Peter har lagt pleddet godt rundt seg, skrudd av lysene og benket seg foran det siste spillet fra The Dark Pictures Anthology, The Devil In Me.Loading next content