LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      nyheter
      The Day Before

      The Day Before forsinket til november på grunn av uvanlige årsaker

      Hva er et navn om ikke noe å krangle over? gameplaypresentasjonen må også vente.

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt
      HQ

      Jeg er langt fra den eneste som har vært veldig interessert i The Day Before helt siden det ble avduket i 2021, så mange PC-spillere var ekstremt spente da Fntastic kunngjorde at spillet ville lanseres i mars etter fjorårets forsinkelse. Dessverre vil ikke det bli tilfellet heller, men ikke bare fordi utviklerne trenger mer tid til polering.

      Fntastic har bestemt seg for å utsette The Day Before fra 1. mars til 10. november, samtidig som de avslører hvorfor Steam-siden ble blokkert for en stund tilbake. Det viser seg at utviklerne har vært i en varemerketvist siden noen utnyttet det faktum at studioet ikke visste at du må registrere spilltitler for å beskytte dem. Den personen sendte inn en klage på dette, men Fntastic og utgiverne i Mytona forsikrer oss om at det blir løst. Det vil imidlertid ta litt tid, noe som er en av grunnene til at de har bestemt seg for å utsette lanseringen og rgameplaypresentasjonen vi ble lovet i forrige uke.

      <social>https://twitter.com/FntasticHQ/status/1618113906878337024/photo/1</social>

      The Day Before

      Relaterte tekster

      1
      The Day BeforeScore

      The Day Before

      ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

      Fntastics etterlengtede online-rollespill skulle ifølge tidlige trailere kombinere The Last of Us med The Division, så Petter har fått vise hvilken slakter han kan være.



      Loading next content