Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Division

The Division når 20 million spillere på toårsdagen sin

Utviklerne har annonsert fire verdensomspennende eventer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På toårsdagen til The Division kan Ubisoft også feire at spillet har nådd en imponerende milepæl, nemlig 20 millioner spillere verden over!

The Division

For å takke spillerne for støtten deres har det franske studioet planlagt en hel måned med aktiviteter in-game. Dette inkluderer fire globale eventer som holdes fra 1. til 29. mars, med en ny event hver uke. Nedenfor finner du en oversikt over når de forskjellige eventene finner sted:

Outbreak

Startdato/Tidspunkt: 1. mars, 17:00 UTC (18:00 norsk tid)
Sluttdato/Tidspunkt: 5. mars, 08:00 UTC (09:00 norsk tid)

Assault

Startdato/Tidspunkt: 8. mars, 12:00 UTC (13:00 norsk tid)
Sluttdato/Tidspunkt 12. mars, 08:00 UTC (09:00 norsk tid)

Strike

Startdato/Tidspunkt: 15. mars, 12:00 UTC (13:00 norsk tid)
Sluttdato/Tidspunkt 19. mars, 08:00 UTC (09:00 norsk tid)

Ambush

Startdato/Tidspunkt: 22. mars 12:00 UTC (13:00 norsk tid)
Sluttdato/Tidspunkt: 26. mars, 08:00 UTC (09:00 norsk tid)

Spiller du fortsatt The Division? Kommer du til å delta på noen av disse eventene?

The Division

Relaterte tekster

0
The Division - UndergroundScore

The Division - Underground

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan bli kaldt i New York om vinteren, og derfor har kjeltringene i The Division trukket nedover. Likevel holder de på med akkurat det samme der nede som på gateplan...

1
The Division: UndergroundScore

The Division: Underground

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Vi har kanskje ryddet opp i New Yorks gater, men trusselen har kun flyttet seg noen meter nedover. Bli med ned i mørket i den første utvidelsen til Ubisofts onlinespill...

0
Spill The Division gratis i helgen

Spill The Division gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har virkelig vært ivrige på å la folk prøve The Division gratis noen helger etter lansering, noe vi virkelig ikke klager på. Vi synes nemlig fortsatt at spillet...

2
Gratis The Division-utvidelser på vei

Gratis The Division-utvidelser på vei

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

På Ubisoft sitt siste møte med investorene sa de at studioet ville fokusere mer på å støtte spillene sine lenger, fremfor å lage oppfølgere. Vi har allerede sett bevis på...



Loading next content