Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls: Blades

The Elder Scrolls: Blades fjerner Chest Timers og utsettes på Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens nærmest alt som kan krype og gå av Bethesda-spill har blitt kritisert det siste året har The Elder Scrolls: Blades blitt relativt godt tatt imot til tross for enkelte mekanikker spillerne virkelig misliker. Derfor er det godt å se at et av de mest kritiserte aspektene nå vil fjernes, mens Nintendo Switch-eiere dessverre må vente litt lenger på sin mulighet til å spille.

I dagens Blades Town Hall får vi nemlig bekreftet at den store oppdateringen som skal komme til The Elder Scrolls: Blades i desember blant annet vil forbedre loot-systemet på flere måter, og den endringen som får et helt eget punkt er at Chest Timers vil fjernes helt slik at vi kan åpne kister med en gang. På toppen av det hele vil vi få mer loot fra fiender, hver jobb vil avsluttes med en boss som gir enda bedre belønninger og verdenen vil få flere ødeleggbare gjenstander med loot i seg.

For å toppe kransekaken implementerer også oppdatering PvP Arena hvor to spillere vil kjempe om heder, ære og loot. Heder og ære vil faktisk være ekstra viktig også siden oppdateringen endelig lar oss danne guilds.

Dessverre er det ikke bare nyheter. Nå som året nærmer seg slutten kan Bethesda bekrefte at Nintendo Switch-utgaven av Blades har blitt utsatt til en gang i starten av 2020 for å finpusse de siste detaljene.

The Elder Scrolls: Blades

Relaterte teksterLoading next content