Norsk
Gamereactor
nyheter
The Evil Within 2

The Evil Within 2 har fått skremmende oppdatering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Enkelte PC-spillere liker å rote litt i spillfiler, og finner da av og til noen interessante mekanikker og hemmeligheter. Dette var også tilfellet med The Evil Within 2 i oktober. Da oppdaget noen nemlig at man kan spille i førstepersonsperspektiv ved noen enkle kommandoer. Nå blir det dog både mye lettere å gjøre, samt mulig å gjøre på PlayStation 4 og Xbox One også.

The Evil Within 2 har nemlig fått en ny oppdatering som lar oss spille gjennom hele historien sett gjennom Sebastian sine øyne. Alt du trenger må gjøre er å endre en av innstillingene i menyen, så får du virkelig oppleve Union på nært hold.

Utviklerne tror dette vil forbedre opplevelsen betraktelig for mange ved at man får et bedre inntrykk av skalaen på ting, samtidig som at vi får tatt en nærmere titt på det flotte fiendedesignet...om du tør å gå nærme nok da. Du kan få en smakebit på hva som venter i traileren under.

HQ
The Evil Within 2

Relaterte tekster

1
The Evil Within 2Score

The Evil Within 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Shinji Mikami og resten av gjengen i Tango Gameworks låner mye av det beste fra survival horror-sjangeren, men glemmer å tilføre noe nytt.Loading next content