Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World War 3

The Farm 51 avslører fremtidsplanene for World War 3

Versjon 0.2 er nå tilgjengelig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har fått testet World War 3 en god del i det siste, og du kan se oss spille det om du har lyst. Derfor er det gledelig å kunne melde at spillet nå er oppdatert til versjon 0.2 - noe du kan lese om i detalj i annonseringen på Steam-forumene.

Om du vil ha enda fler detaljer kan du sjekke ut patch-notatene, men for å oppsummere det kjapt: Du kan nå spille i Team Deathmatch, den nye modusen som kommer, i tillegg at et nytt TDM-kart kommer - Warsaw Shopping Mall. Ett nytt våpen: MSBS Bullpup, ett nytt kjøretøy: IFV Boxer, en ny uniform: Russian Partiasn, RPG-nett for IFV Boxeren og Bumerang-kjøretøyene, og et helt nytt spawn-system designet spesielt for TDM-modusen kommer også.

Men hva kan vi forvente i fremtiden? The Farm 51 lar oss ikke bli sittende lenge på pinebenken, og har sluppet en slagplan som kan fortelle oss at det er planlagt flere store oppdateringer helt frem til spillet slippes. Målet er å introdusere hele fem nye spillmoduser, fler enn ni nye kart, og over 40 nye våpen. I tillegg kommer "hundrevis" av pyntegjenstander og mye mye mer. Når det kommer må du nesten sjekke selve slagplanen for å finne ut.

Har du prøvd World War 3 enda?

HQ
HQ
World War 3

Relaterte tekster

0
Klokken 16 på GR Live -  World War 3

Klokken 16 på GR Live - World War 3

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Er det rom for et nytt flerspillerskytespill i første person på markedet? Konseptet til World War 3 fra The Farm 51 er et moderne kampscenario med realistisk ballistikk...Loading next content