Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The House of the Dead Remake

The House of the Dead Remake ser ut til å være på vei til PlayStation

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er den globale lanseringsdagen for The House of the Dead Remake, og mens Switch-eiere allerede gjør seg klare til å rømme fra den skumle herregården samtidig som de skyter ned horder av skumle zombier, virker det som at spillet også er på vei til i hvert fall PlayStation.

Som bemerket av Reddit-brukeren a href="https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/twt1u9/the_house_of_the_dead_remake_for_ps4/" target="_blank">the_andshrew</a> (via Gematsu) har det nemlig blitt listet på PlayStation Network-serverne, som sannsynligvis ikke er en feil.

Hvis den faktisk er på vei til flere plattformer, kan man mistenke at det også kommer til PC og Xbox i fremtiden. Vi krysser i hvert fall fingrene for det.

The House of the Dead Remake

Relaterte tekster

0
The House of the Dead RemakeScore

The House of the Dead Remake

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Studioet bak Panzer Dragoon: Remake har laget en nyversjon av Takashi Odas arkadeklassiker og sluppet løs en zombiehær på Switch, men vi er alt annet enn imponert.Loading next content