Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last Guardian

The Last Guardian kommer i 2016 - se gameplay!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Last Guardian har nærmest nådd mytestatus i spillverdenen. Etter det først ble hintet til i 2008 og offisielt annonsert i 2009 har vi hørt slikk og ingenting fra Team Ico, utvikleren av klassikeren Shadow of the Colossus, om deres neste spill. Mange har tvilt på at spillet noen sinne ville se dagens lys.

Under Sonys E3-konferanse forsvant derimot all tvil. Vi fikk for første gang se The Last Guardian i aksjon. Det viser seg at spillet er en plattformer med puslespillelementer, i en vakker symbiose mellom en gutt og en gigantisk griff-liknende vesen.

Demoen viste gutten og vesenet hoppe fra fallende plattformer og samarbeide for ikke å falle ned i avgrunnen til sin sikre død. Alt tyder på at The Last Guardian blir et vakkert eventyr, og lanseringsdatoen er satt til en eller annen gang i 2016.

HQ
The Last GuardianThe Last Guardian
The Last Guardian

Relaterte tekster

The Last GuardianScore

The Last Guardian

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi har endelig fått spille det etterlengtede The Last Guardian, og her er vår anmeldelse. Det er helt sant!Loading next content