Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last Guardian

The Last Guardian: PS4 vs PS4 Pro

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De kunnskapsrike folkene hos Digital Foundry har nå publisert en analyse av hvordan Team Icos The Last Guardian kjører på Playstation 4 og PS4 Pro. Resultatet er interessant, men ikke nødvendigvis så overraskende.

På den positive siden ser vi at spillet er vakkert på begge utgavene av PS4-konsollen. Forskjellene ligger i oppløsningen og bildeoppdateringen. Mens PS4 sliter med å holde bildeoppdateringen i nærheten av 30 bilder i sekundet med oppløsningen 1080p, leverer PS4 Pro en jevn strøm av 30 bilder i sekundet med samme oppløsning. Velger du i stedet en høyere oppløsning på PS4 Pro, må du tåle mange fall i bildeoppdateringen også på den sterkeste maskinvaren.

I vår anmeldelse av Playstation 4-utgaven var bildeoppdateringen ett av flere punkter som gjorde opplevelsen dårligere enn den hadde trengt å være, så du som har en oppgradert konsoll kan i det minste se bort fra dette minuset. Hvis du ikke har tid til å sjekke ut videoen på lenken over, kan vi videreformidle konklusjonen som sier at den dårligste opplevelsen finnes på vanlig Playstation 4.

The Last Guardian slippes i Norge 7. desember.

The Last Guardian

Relaterte tekster

The Last GuardianScore

The Last Guardian

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi har endelig fått spille det etterlengtede The Last Guardian, og her er vår anmeldelse. Det er helt sant!Loading next content