Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us (HBO Max)

The Last of Us avslører hvordan Bloater kom til live

Skuespilleren som spilte den enorme infiserte hadde på seg en 40 kilos dress.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spoileradvarsel, det er spoilere for The Last of Us episode 5 i denne artikkelen. Hvis du ikke har sjekket ut den nyeste episoden ennå kan det være lurt å gjøre det før du leser.

Med Super Bowl som tok opp millioner av øyeepler søndag kveld likte nok mange The Last of Us -fans at episode 5 ble sluppet allerede natt til lørdag. Da fikk de se en av universets mest motbydelige infiserte hittil i form av Bloater.

<social>https://www.youtube.com/watch?v=GtMnpyNy7R0&t=292s&ab_channel=HBOMax</social>

Den hovne klikkeren er en av de mest minneverdige tingene med showet så langt, og det tok mye arbeid å bringe skapningen til live. Ikke bare trengte skaperne en 2 meter høy skuespiller i den britiske skuespilleren Adam Basil for å gjøre skapningen skremmende, men de satte også Basil i en 40 kilograms dress for å gi ham en mer oppblåst estetikk.

Prostetikkdesigner Barry Gower forklarer prosessen i den nyeste Inside the Episode YouTube-videoen, hvor han uttaler at skaperne laget en "hel kopi" av Basils kropp som de deretter brukte til å modellere Bloater-protesene. Deretter, ved hjelp av skumgummi og skumlatex, laget de soppmonsteret sett i episode 5.

Likte du The Last of Us episode 5?

The Last of Us (HBO Max)

Relaterte teksterLoading next content