Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
HBO's The Last of Us

The Last of Us er HBOs nest største premiere på mer enn et tiår

Bare House of the Dragon hadde en mer populær første episode.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

HBO og PlayStation Productions har ikke akkurat vært sjenerte for å promotere The Last of Us-serien de siste ukene. Forståelig, med tanke på at det er et av de beste showene jeg har sett på mange år. Det gjør det desto mer gledelig å høre at det har fått en fantastisk start når det gjelder seertall også.

Fordi Warner Bros Discovery avslører i en pressemelding at The Last of Us hadde den nest største debuten på HBO og HBO Max på mer enn et tiår ved å ha mer enn 4.7 millioner seere bare i USA. Veldig imponerende, selv om det er mindre enn halvparten av hva Game of Thrones spinoff House of Dragon slo rekorder med i fjor. Den siste premieren som gjorde det bedre foruten det var Boardwalk Empire med 4.8 millioner tilbake i 2010, men det var åpenbart før streamingplattformen ble inkludert.

Dette betyr at The Last of Us slo slike som Game of Thrones, Westworld, Succession og til og med Craig Mazins (som også er medleder for dette showet) Tsjernobyl, så mine håp om en andre sesong er fortsatt veldig levende.

Har du sett den første episoden ennå? Hva tror du så langt?

HBO's The Last of Us

Relaterte teksterLoading next content