Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

The Last of Us får Oscar-nominert regissør

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

HBO og Naughty Dog har tydeligvis tenkt å gi oss mer informasjon om den kommende The Last of Us-serien sin med jevne mellom, og etter å ha fokusert på skuespillere i det siste er det nå tid for regissørene.

Samarbeidspartnerene forteller at Ali Abbasi og Jasmila Žbanić. Dette er mest sannsynlig ikke alle av dere vet om, men de har allerede vist talentet sitt. Žbanić er for eksempel nominert som årets beste internasjonale film i den kommende Oscar-kåringen på grunn av Quo vadis, Aida. Abbasi vant på sin side Cannes Film Festival-ens Un Certain Regard-pris for Border (eller Gräns om du vil).

The Last of Us

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...Loading next content