Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

The Last of Us feirer 5 år med imponerende salgstall

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er det nøyaktig fem år siden The Last of Us ble lansert til PlayStation 3, og Naughty Dog feirer dette ved å avsløre noe ganske imponerende.

Utviklerne kan nemlig fortelle at det har blitt solgt over 17 millioner eksemplarer av The Last of Us om vi inkluderer The Last of Us: Remastered. Når man i tillegg tenker på hvor mye positivt både anmeldere og Ola Nordmann har sagt om spillet de siste årene er det ikke rart at Sony var raskt ute med å godkjenne utviklingen av The Last of Us: Part II.

The Last of Us

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...



Loading next content