Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us (HBO Max)

The Last of Us kommer på Blu-ray i sommer

Og det med en kul steelbook-utgave.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens vi fortsatt reflekterer over finalen av HBO Max's The Last of Us vil de som ikke har fått med seg serien enda være glade for å vite at den vil debutere som en fysisk Blu-ray-utgave til sommeren.

For de i Storbritannia vil Blu-ray-utgaven av serien være et HMV-eksklusivt produkt, men vil komme i en rekke utgaver. Det være seg en 4K UHD-utgave (som uten tvil vil glede britiske seere, da Now TV bare var i stand til å streame serien i 1080p), en 4K-versjon og en vanlig DVD-utgave.

Kjent som The Last of Us: The Complete First Season, vil den fysiske utgivelsen bli satt til en utgivelse 17. juni for en prislapp på £ 39.99 for 4K UHD-utgaven, med 4K-en for £ 29.99, og DVDen for £ 24.99.

Det skal sies at det også vil være en begrenset steelbook-utgave tilgjengelig for 4K UHD-utgaven (som vil koste en ekstra £ 10 som gjør en total på £ 49.99).

The Last of Us (HBO Max)

Relaterte teksterLoading next content