Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

The Last of Us sin første sesong blir ti episoder

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en uke siden fikk vi både vite at HBO og PlayStation Productions sin The Last of Us-serie har hyret inn Nico Parker som Joel sin datter og at flere av hovedrolleinnhaverne er samlet i Calgary før filmingen starter, men det stopper ikke en av seriens forfattere og produsenter fra å avsløre litt mer.

I den nyeste episoden av Scriptnotes avslører Craig Mazin at første sesong av The Last of Us vil bestå av ti episoder og at fem ulike regissører skal fordele ansvaret seg mellom. Vi vet allerede om Ali Abbasi, Jasmila Žbanić og Kantemir Balagov, men hvem de to andre er har fortsatt ikke blitt bekreftet.

The Last of Us

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...Loading next content