Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

The Last of Us-serien får enda en kjent skuespiller

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For to måneder siden fikk vi den spennende nyheten at Pedro Pascal og Bella Ramsey skal spille henholdsvis Joel og Ellie i HBO sin The Last of Us-serie, men disse to er selvsagt ikke de eneste levende personene i Naughty Dog sitt univers. Nå vet vi hvem som skal spille Joel sin bror også.

HBO og PlayStation Productions bekrefter at Gabriel Luna, kjent for blant annet Agents of S.H.I.E.L.D og Terminator: Dark Fate, skal spille Tommy Miller, altså Joel sin bror, i The Last of Us-serien. Forståelig nok har de dermed gått for en person med en ganske annerledes bakgrunn for han også. Nå får tiden vise hvem som skal spille David, Tess, Bill og de andre minneverdige personene.

The Last of Us

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...Loading next content