Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

The Last of Us-serien har funnet Joel sin datter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har fått vite en rekke interessante detaljer om HBO og PlayStation Productions sin The Last of Us-serie de siste månedene. Hva skuespillere angår visste vi allerede at Pedro Pascal og Bella Ramsey har hovedrollene som Joel og Ellie, Gabriel Luna er Tommy Miller og Merle Dandridge gjeninntar rollen som Marlene, men nå har en annen meget viktig rolle blitt bekreftet.

Deadline har fått æren av å avsløre at det er Dumbo-stjernen Nico Parker som vil spille Joel sin datter: Sarah. Det skal bli interessant å se om hun kan klare å leve opp til det inntrykket Hana Hayes klarer å etterlate seg i løpet av den korte tiden hun har i spillet.

The Last of Us

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...Loading next content