Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

The Last of Us-serien skifter regissør

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kort tid etter at HBO og PlayStation Productions avslørte at de skal lage TV-serie av The Last of Us ble det også klart at planen var å la Chernobyl-regissøren Johan Renck ta seg av første episode. Som følge av Covid-19 har dessverre tidsplanen blitt endret, noe som betyr at det ikke passer for Renck lenger.

The Hollywood Reporter kan fortelle at det i stedet er Kantemir Balagov som skal regissere The Last of Us-seriens pilot-episode. Den unge karen er nok i hovedsak kjent for Beanpole og Closeness blant det internasjonale publikum, så det blir helt klart en ny erfaring for undertegnede.

The Last of Us

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...Loading next content