Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
HBO's The Last of Us

The Last of Us-trailer avslører endringer med Take on Me i bakgrunnen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uken nevnte jeg at HBO og PlayStation Productions tilsynelatende hintet til at de ville vise oss mer av The Last of Us-serien som starter på HBO Max den 16. januar på Comic-Con Brasil denne helgen. Gledelig nok viste det seg å stemme, og enda bedre er det at traileren leverer varene.

For nå har vi fått den første skikkelige traileren for HBO's The Last of Us, og jeg sliter enkelt sagt med å holde forventningene i sjakk etter å ha sett den. Jeg tror ikke det bare skyldes at A-ha sin Take on Me (en referanse til The Last of Us: Part II selv om den delen av historien ikke er med i første sesong) høres i bakgrunnen heller, for vi får også servert noen gode ord fra Pedro Pascal, et artig øyeblikk fra Bella Ramsey som ikke finnes i spillet, vårt første glimt av en bloater og en rekke scener som beviser at serien vil endre en god del av Naughty Dog sin fantastiske historie.

HQ
HBO's The Last of Us

Relaterte teksterLoading next content