Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vil endre spillverdenen

Spillets produsent har teaset en av funksjonene som kommer til gameplayet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Legend of Zelda: Breath of the Wild var fullpakket med spennende spillelementer da det ble utgitt i 2017. Nå, seks år senere, gleder vi oss til utgivelsen av oppfølgeren. Men The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom har ikke avslørt mye når det gjelder gameplay.

Spillets produsent, Eiji Aonuma, sa i en nå slettet tweet at i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom "spillerens frie fantasi bli fylt med nytt gameplay som vil føre til endringer i spillverdenen."

Dette kan bety mange ting, men det ser ut til at vi som spiller vil kunne påvirke spillverdenen direkte i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Da Aonuma slettet tweeten etter å ha lagt den ut, ser det ut til at vi ikke får flere detaljer om hva han teaset.

Med Doug Bowsers lovnader om at The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vil være verdt den høye prislappen, forventer vi sterkt gameplay. Forhåpentligvis, før utgivelsen, vil vi få en titt på hva det vil innebære.

Gleder du deg til The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom?

Takk, Nintendo Life.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterte teksterLoading next content