Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-spillere blir rike med denne dupliseringsglitchen

Hvem sier at helten i Hyrule ikke kan tjene noen ekstra rupier her og der?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dagene siden The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ble lansert, har vi sett alt fra fans som gjenoppdager sin kjærlighet til spill til torturering av Koroks. Seriøst, det er virkelig synd på disse.

Noe annet spillere har oppdaget i spillet er en dupliseringsglitch. Hvis du virkelig sliter med ekstra rupier og har verdisaker på deg, kan dette være en måte å bli rik raskt.

Først må du ha gjenstanden du trenger for å duplisere. Fest den deretter til en pil på buen din. Ikke avfyr pilen, men gå i stedet til pausemenyen og slipp buen. Utstyr deg så med en annen bue, og trykk deretter på pause to ganger raskt etter hverandre. Slipp den andre buen, lukk menyen og plukk opp begge buene igjen.

Der har du det, din egen dupliserte gjenstand. Hvis du har lyst til å skaffe deg litt ekstra godsaker, kan det være lurt å prøve dette ganske snart, da det sannsynligvis kommer til å bli luket ut med en oppdatering snart. Takk til ItsBenjaninja på Twitter for å vise hvordan det gjøres.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterte teksterLoading next content