Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Lego Movie 2 Videogame

The Lego Movie 2 blir spill i februar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne hos TT Games er ikke akkurat kjente for å være late folk som aldri slipper ut spill, så da vi fikk den første skikkelige traileren fra The Lego Movie 2 i forrige uke var det vel bare et tidsspørsmål før dagens annonsering kom.

For TT Games jobber selvsagt med å lage et videospill av The Lego Movie 2 til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Spillet skal komme til USA samme dag som filmen, den 26. februar (utenom Switch-utgaven som slippes en måned senere), men utenom det er studioet sparsomme med detaljer. Det eneste vi får vite er at The Lego Movie 2 Videogame vil følge filmens historie, og at vi denne gangen får muligheten til å bygge veier, endre landskapet på ulike måter og en rekke andre ting vi skal få vite mer om nærmere lansering.

Siden disse spillene ofte er dubbet eller tekstet er det en sjanse for at dette følger samme oppskrift som Lego The Incredibles og ikke slippes her til lands før den norske utgaven av filmen, så jeg har kontaktet utviklerne for å få klarhet i dette.

The Lego Movie 2 Videogame
The Lego Movie 2 VideogameThe Lego Movie 2 Videogame

Relaterte tekster

3
The Lego Movie 2 VideogameScore

The Lego Movie 2 Videogame

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Ayub har spilt Lego Movie 2 Videogame på Switch. Klarer spillet å måle seg med tidligere Lego-spill?Loading next content