Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of the Rings: Gollum får en ny utgivelsesdato

Stealth-action-tittelen var ment å slippes i september i fjor.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ringenes Herre: Gollum har en ny utgivelsesdato, og forventes nå å lanseres en gang mellom april og september 2023.

Forsinket i september i fjor ble det sagt at stealth-action-spillet ville trenge noen måneder til for å fullføre utviklingen, men takket være Nacons Q3 2022/2023 salgsrapport, vet vi at Ringenes Herre: Gollum er stilt opp for utgivelse på et tidspunkt mellom 1. april og 31. september 2023.

Dette er ikke akkurat en direkte utgivelsesdato, men vi har nå et nytt vindu for når spillet kommer ut. Forhåpentligvis vil det lene seg mer mot den tidligere delen av denne tidsperioden, da vi ellers ser på en helårs forsinkelse på Ringenes Herre: Gollum.

Ringenes Herre: Gollum ble opprinnelig kunngjort med en utgivelsesdato i 2021, som deretter ble skjøvet til september 2022, som deretter ble etterfulgt av en annen forsinkelse. Når det kommer ut, vil spillet være tilgjengelig på Xbox One, PS4, Xbox Series X/S, PS5, PC og Nintendo Switch.

The Lord of the Rings: Gollum

Relaterte teksterLoading next content