Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
series-tekster
The Mandalorian

The Mandalorian - Sesong 3

Den tredje sesongen konkluderte i dag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Selv om The Mandalorian's tredje sesong fikk en utmerket start, med et skarpt fokus på Mandalore, et felles mål og gjeninnføringen av solide Bo-Katan Kryze, vil selv den mest hardbarkede fan innrømme at serien har for vane å miste fokus og gå tilbake til et monster-of-the-week-oppsett.

Det er lett å glemme dette ubestridelige faktum, da de to siste episodene av sesongen klarte å samle noen av de sporadiske trådene som har blitt introdusert gjennom sesongen til en strålende kamp på overflaten av Mandalore, samt solide dødballer og godt koreografert action. Men som med Obi-Wan Kenobi må vi igjen huske at sesongen har vært ganske ufokusert, selv om vi avsluttet på en høy tone.

The Mandalorian
Dette er en annonse:

Utvidelsen av seriens fokus til ikke bare å være Din Djarins historie, men den om mandalorianerne som et folk, er imidlertid smart, men selv om det uten tvil vil være noen som klager over tapet av det sentrale, enkle fokuset på en manns reise over galaksen, blir serien bare sterkere av nevnte Kryze, Axe Woves og andre Mandalorian-karakterer. Problemet er mer strukturelt, og spesielt episoden om Jack Black og Lizzo virker som bortkastet tid, spesielt når lengden på de ulike episodene svinger ganske mye og vi bare har begrenset tid til å få avslutning på noen av spørsmålene serien har stilt i løpet av sesongen.

Det er også vanskelig å forstå skapernes motvilje og ønske om å stadig introdusere digresjoner og distraksjoner når selve kjernen i showet, de gjenværende mandalorianerne som avslutter sin tilstand av intergalaktisk nomadisme og gjenvinner kontrollen over hjemplaneten, er så overbevisende og interessant. Noen av disse trådene, som Carl Weathers' Greef Karga, fungerer godt som sådan, men enkelte segmenter virker ganske usammenhengende, og selv om serien forsøker å skape det nødvendige bindevevet, fungerer det ikke alltid etter hensikten.

Nei, sannheten er at The Mandalorian kan konstruere gode scener og bygge solid spenning når det gjelder, og dermed er det fortsatt denne serien som viser veien videre for Star Wars som IP, men samtidig er det også mer nødvendig enn noen gang for menneskene bak å gjenoppdage den røde tråden.

The Mandalorian
Dette er en annonse:

Heldigvis er det fortsatt slik at The Mandalorian både ser bra ut og låter enda bedre. I tillegg er det bunnsolide prestasjoner (med unntak av Lizzo) fra Pedro Pascal, Giancarlo Espositos Moff Gideon og Katee Sackhoffs Bo-Katan.

Så The Mandalorian er fortsatt verdt tiden din hvis du er en Star Wars-fan, og gjennom denne serien, og muligens Ahsoka når vi kommer til det punktet, er veien banet for mer interessant historiefortelling som tilbyr god fanservice og interessante nye perspektiver og tilnærminger. The Mandalorians tredje sesong er ikke fullt så bra som den kunne ha vært, noe som er litt synd, men det betyr ikke at det er dårlig TV, langt ifra.

07 Gamereactor Norge
7 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content