Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

The Sims 4: En dag på spa har fått mer innhold

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Har Simmene dine følt seg stresset i det siste? Er svaret ja har vi noen gode nyheter til deg, ettersom En dag på spa-spillpakken har fått en ny innholdsoppdatering. De med tilgang til pakken kan nå skjemme bort Simmene sine med manikyrer og pedikyrer, og det er nye ansiktsmasker og nye neglefarger, design og former tilgjengelig.

I tillegg til alt dette vil en ny aspirasjon og et nytt personlighetstrekk bli tilgjengelig når du lager nye Simmer. Sjekk ut den nye traileren for En dag på spa-oppdateringen øverst.

The Sims 4

Relaterte tekster

9
The Sims 4Score

The Sims 4

ANMELDELSE. Skrevet av Simon Eriksson

Sinte naboer, familietrøbbel og konstant REM-søvn på upussede tregulv - Simon har endelig fått spille og sette karakter på The Sims 4...

1
The Sims 4 blir gratis i oktober

The Sims 4 blir gratis i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det er rart å tenke på, men The Sims 4 feiret altså åtte år tidligere denne måneden. Siden 2014 har vi fått en haug med ulike oppdatering og utvidelser, så dagens...Loading next content