Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

The Sims 4 er gratis på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har snart gått nesten fire år siden The Sims 4 ble lansert, men i kjent stil har utviklerne jobbet knallhardt for å holde på spillerbasen gjennom alle disse årene med utvidelser og oppdateringer. Nå er det en stor sjanse for at den vil øke litt også.

The Sims 4 er nå gratis på EA Origin, og vil være det til den 28. mai. For å gjøre det helt klart: om du laster det ned før den datoen vil du få beholde det "til evig tid", så dette er tilbudsperioden, ikke en prøveperiode. Dermed kan vi vel være ganske trygge på at Electronics Arts har nytt å komme med til The Sims-fansen om kort tid også, for dette virker litt som et forsøk på å få flere til å hoppe inn i den grunnleggende delen av spillet i håp om at folk kjøper noen av utvidelsene.

The Sims 4

Relaterte tekster

9
The Sims 4Score

The Sims 4

ANMELDELSE. Skrevet av Simon Eriksson

Sinte naboer, familietrøbbel og konstant REM-søvn på upussede tregulv - Simon har endelig fått spille og sette karakter på The Sims 4...

1
The Sims 4 blir gratis i oktober

The Sims 4 blir gratis i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det er rart å tenke på, men The Sims 4 feiret altså åtte år tidligere denne måneden. Siden 2014 har vi fått en haug med ulike oppdatering og utvidelser, så dagens...Loading next content