Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

The Sims 4 får endelig køyesenger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at fansen har spurt etter det i flere år har utvikleren Maxis endelig gitt dem hva de vil ha - ja, køyesenger. Det ble helt på slutten livestreamen "Inside Maxis" som ble avholdt forrige måned bekreftet av utvikleren at køyesenger kommer til The Sims 4 (grunnspillet) i slutten av mars.

Nå har dagen endelig kommet. Takket være The Sims' offisielle Twitter-konto vet vi nå at køyesenger samt forbedringer av trekk og bedre konsollteksturer kommer til spillet klokken 18 i dag via den seneste oppdateringen.

For mer informasjon om oppdateringen og hva mer som er på vei, kan du sjekke ut den neste "Inside Maxis"-streamen på Twitch klokken 19 i kveld. Konsepttegneren og spillets produsent kjører en gjennomgang for de som er interesserte. Du kan se streamen her.

The Sims 4

Takk, PCGamer

Relaterte tekster

9
The Sims 4Score

The Sims 4

ANMELDELSE. Skrevet av Simon Eriksson

Sinte naboer, familietrøbbel og konstant REM-søvn på upussede tregulv - Simon har endelig fått spille og sette karakter på The Sims 4...

1
The Sims 4 blir gratis i oktober

The Sims 4 blir gratis i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det er rart å tenke på, men The Sims 4 feiret altså åtte år tidligere denne måneden. Siden 2014 har vi fått en haug med ulike oppdatering og utvidelser, så dagens...Loading next content