Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

The Sims 4 introduserer minikolleksjoner kalt Kits

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med The Sims 4 nå i sitt sjuende år på markedet, har EA og Maxis nylig introdusert mindre pakker kjent som Kits, eller sett på norsk, som gir spillere muligheten til å tilpasse spillopplevelsen enda mer etter personlige preferanser.

For å gi deg en idé om innholdet inkluderer "Støv på hjernen"-settet nye håndholdte støvsugere, to nye Sim-ambisjoner og en ny mekanikk som innebærer at huset ditt blir støvete. "Throwback Fit"-settet inneholder 19 sportslige klesplagg inspirert av 90-tallet i tillegg til fem barneversjoner av disse samt en småbarnsversjon.

De tre første settene som er lansert er Throwback-sett, Landlig kjøkkensett og Støv på hjernen-sett

Settene koster 49 kroner, og er tilgjengelig på PS4, Xbox og PC gjennom Steam og Origin.

Se traileren for disse settene nedenfor.

HQ
The Sims 4

Relaterte tekster

9
The Sims 4Score

The Sims 4

ANMELDELSE. Skrevet av Simon Eriksson

Sinte naboer, familietrøbbel og konstant REM-søvn på upussede tregulv - Simon har endelig fått spille og sette karakter på The Sims 4...

1
The Sims 4 blir gratis i oktober

The Sims 4 blir gratis i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det er rart å tenke på, men The Sims 4 feiret altså åtte år tidligere denne måneden. Siden 2014 har vi fått en haug med ulike oppdatering og utvidelser, så dagens...Loading next content