Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

The Sims 4 lar oss endelig bestemme pronomen selv

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts får ofte kritikk for mye rart, men de skal også ha skryt for at The Sims-spillene alltid har vært forut for sin tid hva representasjon angår. I dag har vi fått et nytt eksempel på dette.

For nå kan du laste ned en ny oppdatering til The Sims 4 som lar deg tilpasse hvilke pronomen figurene dine skal bruke. Foreløpig gjelder dette bare om du spiller på engelsk, men EA lover at funksjonen også skal komme til flere språk etter hvert. Det er fortsatt litt mer å gjøre utenom dette også siden spillet fortsatt kun bruker "Policeman" og "Policewoman", men utviklerne sier at det aller meste skal forbedres i fremtiden.

Du kan se hvordan man spesifiserer pronomen i videoen under.

HQ
The Sims 4

Relaterte tekster

9
The Sims 4Score

The Sims 4

ANMELDELSE. Skrevet av Simon Eriksson

Sinte naboer, familietrøbbel og konstant REM-søvn på upussede tregulv - Simon har endelig fått spille og sette karakter på The Sims 4...

1
The Sims 4 blir gratis i oktober

The Sims 4 blir gratis i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det er rart å tenke på, men The Sims 4 feiret altså åtte år tidligere denne måneden. Siden 2014 har vi fått en haug med ulike oppdatering og utvidelser, så dagens...Loading next content