Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

The Sims 4: My Wedding Stories utsettes på grunn av russisk snuoperasjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som forventet lot ikke reaksjonene vente på seg da Electronic Arts og Maxis i forrige uke kunngjorde at The Sims 4 sin kommende My Wedding Stories-utvidelse ikke ville slippes i Russland siden landet har strenge regler om homofili i spill. Utviklerne sa da at de ikke var villige til å ofre sine verdier ved å endre på utvidelsen, men en ukes betenkningstid har ført til en annen låt.

En oppdatert utgave av bloggen avslører at Maxis har endret mening, og vil slippe The Sims 4: My Wedding Stories i Russland likevel siden de visstnok har innsett at det er lov å gjøre mer enn først antatt. Til tross for at den russiske utgaven vil være helt lik de andre får dessverre dette konsekvenser for oss siden utvidelsen utsettes fra i dag til den 23. februar. Dermed må du altså vente en uke lengre enn planlagt.

The Sims 4

Relaterte tekster

9
The Sims 4Score

The Sims 4

ANMELDELSE. Skrevet av Simon Eriksson

Sinte naboer, familietrøbbel og konstant REM-søvn på upussede tregulv - Simon har endelig fått spille og sette karakter på The Sims 4...

1
The Sims 4 blir gratis i oktober

The Sims 4 blir gratis i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det er rart å tenke på, men The Sims 4 feiret altså åtte år tidligere denne måneden. Siden 2014 har vi fått en haug med ulike oppdatering og utvidelser, så dagens...Loading next content