Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

The Sims 4: Nifty Knitting-trailer er like koselig som den høres ut

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som om det ikke var klart nok fra før forsto jeg virkelig at mange The Sims-spillere er en spesiell rase da EA avslørte at folk hadde stemt frem strikking til å bli en ny utvidelse for The Sims 4. Dette ble klart tidlig i fjor, og snart får vi sluttresultatet.

Dagens The Sims 4: Nifty Knitting Stuff Pack-trailer viser oss ikke bare de første skikkelige gameplayklippene fra pakken, men annonserer også at den vil lanseres 28. juli. Da får vi kose oss med strikking mens vi sitter i en gyngestol. Dermed blir selvsagt også garn en del av spillet, og får artighets skyld er noen nye hårstiler inkludert også.

Etter hvert som Sim-en din blir mer erfaren kan du begynne å selge klærne du lager. Dere som har spilt Unravel har også en artig overraskelse i vente.

HQ
The Sims 4

Relaterte tekster

9
The Sims 4Score

The Sims 4

ANMELDELSE. Skrevet av Simon Eriksson

Sinte naboer, familietrøbbel og konstant REM-søvn på upussede tregulv - Simon har endelig fått spille og sette karakter på The Sims 4...

1
The Sims 4 blir gratis i oktober

The Sims 4 blir gratis i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det er rart å tenke på, men The Sims 4 feiret altså åtte år tidligere denne måneden. Siden 2014 har vi fått en haug med ulike oppdatering og utvidelser, så dagens...Loading next content