Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Talos Principle

The Talos Principle kommer også til Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det mesterlige gåtespillet The Talos Principle har vært ute til PC siden desember i fjor, og nylig ble også den første utvidelsespakken, Road to Gehenna, lansert til samme plattform. I tillegg har utviklerne hos Croteam lenge jobbet med Playstation 4-versjonen, og nå viser det seg at dette ikke er den enste konsollen spillet er underveis til.

Les også:
Anmeldelse: The Talos Principle (PC)
Anmeldelse: The Talos Principle: Road to Gehenna (PC)

Det er det amerikanske sensurvesenet Entertainment Software Rating Board (ESRB) som står for nyheten, da deres register nå oppfører spillet også til Microsofts Xbox One-konsoll.

Det er fortsatt uklart når konsollversjonen kommer, men vi ser ingen grunn til å betvile at informasjonen ESRB sitter på er korrekt. Spillet fikk for øvrig rangeringen E for "Everyone".

The Talos Principle

Relaterte tekster

9
The Talos PrincipleScore

The Talos Principle

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Morten har latt seg fullstendig trollbinde av mesterlig designede gåter i The Talos Principle. Gåter som setter selveste Portal i skyggen...Loading next content