Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: Season Two

The Walking Dead fortsetter på tirsdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du ikke bor der ingen skulle tru at nokon kunne bu, eksempelvis under en stein, har du et forhold til eventyrserien The Walking Dead. Serien er først og fremst basert på tegneserien med samme navn, og i en av de sentrale rollene finner vi ungjenta Clementine.

Hun har vært gjennom mye både i sesong en og de første to episodene av sesong to, og nå har utvikler Telltale Games annonsert slippdatoen for fortsettelsen. Denne er satt til førstkommende tirsdag (13. mai) for PC-versjonen, mens episode 3 ankommer Playstation 3 og Xbox 360 dagen etter.

Det er foreløpig uklart når episoden lander til iOS, Android og PS Vita, men vi tipper det er snakk om et forholdsvis opphold. Uansett har vi fått en flunkende ny trailer å kose oss med:

HQ

Relaterte tekster

0
Walking Dead 1 og 2-samlinger utsatt

Walking Dead 1 og 2-samlinger utsatt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Opprinnelig skulle de to Walking Dead-samlingene Complete First Season og Complete Second Season funnet veien til butikkhyllene denne fredagen, men slik blir det ikke....

1
Clementine-figur annonsert

Clementine-figur annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne helgen ble New York Comic Con avviklet, og der annonserte Telltale Games en actionfigur (som det jo heter på godt norsk) av Clementine fra den populære The Walking...Loading next content