Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3 kommer til PS5 og Xbox Series mellom oktober og desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En dedikert "next-gen"- utgave av The Witcher 3: Wild Hunt har vært under utvikling ganske lenge, og det var i mesteparten av denne perioden Saber Interactive som hadde utviklingsansvaret. Men angivelig var ikke CD Projekt helt fornøyde, så nylig overtok de ansvaret, hvilket førte til at fansen fryktet en lang forsinkelse.

Og selv om denne utgaven er forsinket, blir det ikke så altfor lenge. I et innlegg på Twitter forteller studioet at vi kan forvente utgivelsen i løpet av Q4 2022, altså mellom 1. oktober og 31. desember.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...Loading next content