Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt utsettes til våren på PS5 og Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i dag skrev Silje om at PEGI hadde satt sin dom over PlayStation 5- og Xbox Series-utgavene av The Witcher 3: Wild Hunt tidligere denne uken, noe hun trodde betydde at lanseringen ville bli i høst som lovet. Dessverre blir det ikke slik.

CD Projekt Red forteller at de har bestemt seg for å utsette The Witcher 3: Wild Hunt på PS5 og Xbox Series til en gang mellom april og juni neste år. Grunnen er enkelt nok at utviklerne mener de trenger mer tid for å leverer et godt nok produkt, så vi kan vel ikke klage altfor mye.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...Loading next content