Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunts nye Next-Gen-oppdatering lover bedre ytelse

Spillet skal kjøre enda jevnere på PC, PS5 og Xbox Series.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En ny oppdatering har rullet ut for Next-Gen-versjonen av The Witcher 3: Wild Hunt, og som tidligere eksempler bringer denne nok en gang en rekke forbedringer som tar sikte på å fikse ytelsen på tvers av PC-, PS5- og Xbox Series-utgavene av spillet.

Kjent som Patch 4.02, lover den forbedringer av Performance Mode på nåværende generasjons plattformer, i tillegg til å rette massevis av forskjellige feil. PC-utgaven kan se frem til bedre stabilisering når du spiller med DX12, samt noen særegne bugs.

Både PC og konsoller kan også se frem til mer imponerende vannrefleksjoner nå, samt et alternativ for å fikle med motion blur og noen problemer med oppdrag og oversettinger.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...Loading next content