Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Thimbleweed Park

Thimbleweed Park i mål på Kickstarter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utfra den første responsen var det lett å skjønne at eventyrspillet Thimbleweed Park, som er en åndelig oppfølger til det legendariske pek-og-klikk-spillet Maniac Mansion fra 1987, ville komme i mål raskt på Kickstarter.

Derfor kommer det ikke som noen stor bombe at bakmennene Ron Gilbert og Gary Winnick kan ta seg julefri vel vitende om at spillet nådde beløpet de spurte etter, altså 375 000 dollar. Faktisk endte innsamlingen på nesten det dobbelte, nærmere bestemt 626 250 dollar.

Som et resultat av den ekstra givergleden vil spillet bli lansert med bonustillegg som fem ulike skriftspråk og replikker fra stemmeskuespillere i den engelske versjonen. Slippdatoen er foreløpig satt til juni 2016, mens plattformene er iOS, Android, PC, Mac og Linux.

Thimbleweed Park

Relaterte teksterLoading next content