Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wednesday (Netflix)

Thing fra Wednesday deltok på BAFTA-utdelingen.

Den gjenopplivede hånden pyntet seg for den årlige prisutdelingen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For bare et par dager siden gikk BAFTA TV Awards av stabelen. Den årlige prisutdelingen feirer det beste innen fjernsyn i løpet av det siste året, og med tanke på den enorme suksessen til Netflix-serien Wednesday, var det bare fornuftig å se et medlem av rollebesetningen til stede.

Men mens du forventer at Jenna Ortega skal være stjernen til stede, sendte Netflix i stedet den virkelige stjernen fra showet, den reanimerte hånden, Thing.

Den merkelige hånden endte opp med å gå på den røde løperen for arrangementet, og som man kan se på bildene som ble delt av BAFTA på Twitter og i videoen lagt ut av Reddit-brukeren Carnegie_Deli, ville alle ha et bilde med Thing.

Ettersom Wednesday kommer tilbake for en ny sesong, vil dette forhåpentligvis ikke være siste gang vi ser Thing stivpyntet på den røde løperen.

Wednesday (Netflix)

Relaterte teksterLoading next content