Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
This War of Mine

This War of Mine blir brettspill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det intense overlevelsesspillet This War of Mine vil gjøre som blant andre Bioshock, Xcom og The Witcher, nemlig innta stuebordet i form av et brettspill. Dette vil ha samme krigstema som den digitale utgaven, hvilket betyr at du spiller som sivile i en krigsherjet by. Fokuset ligger på samhandling mellom mennesker og det å ta de riktige valgene.

Brettspillet This War of Mine kan spilles enten alene eller med opptil seks andre, og det vil inneholde både karakterene vi kjenner fra spillet i tillegg til noen nye.

Utvikler 11 bit Studios lover dessuten at det ikke vil være nødvendig å lese instruksjonene før du begynner spillingen når det slippes i 2016.

This War of Mine

Relaterte tekster

5
This War Of MineScore

This War Of Mine

ANMELDELSE. Skrevet av Fredrik Walløe

Ekte krig er ikke slik den fremstilles i Hollywood-filmer. Ekte krig er brutal og hensynsløs, og i This War Of Mine får vi se den gjennom de uskyldiges traumatiserte øyne...Loading next content