Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
This War of Mine

This War of Mine får historiedrevet DLC-serie

Father's Promise lansert i dag med flere Stories på vei.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er det tre år siden 11 Bit Studios ga ut This War of Mine. For å feire har den polske utvikleren sluppet den første utvidelsen i en serie med historiedrevne DLC-er til This War of Mine under kallenavnet Stories. Det første kapittelet heter Father's Promise og i det spiller du som Adam, en far som prøver å holde datteren sin trygg mens de flykter fra krigen og en by under beleiring. Historien er basert på et hørespill av den polske forfatteren Łukasz Orbitowski.

HQ

Stories-serien går bort ifra overlevelsesaspektet ved spillet og fokuserer mer på historien som skal fortelles. Father's Promise er tilgjengelig på PC nå, men vi vet ennå ikke om den blir tilgjengelig på flere plattformer i fremtiden.

Kunne du tenke deg å spille denne utvidelsen? Hva synes du om This War of Mine?

This War of Mine
This War of MineThis War of Mine

Relaterte tekster

5
This War Of MineScore

This War Of Mine

ANMELDELSE. Skrevet av Fredrik Walløe

Ekte krig er ikke slik den fremstilles i Hollywood-filmer. Ekte krig er brutal og hensynsløs, og i This War Of Mine får vi se den gjennom de uskyldiges traumatiserte øyne...Loading next content