Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
This War of Mine

This War of Mine har passert sju millioner solgte eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne 11 bit Studios meddeler at deres spill This War of Mine nå har nådd sju millioner solgte eksemplarer. Spillet har dessuten akkurat blitt sluppet på PlayStation 5 og Xbox Series (også på Game Pass) i form av This War of Mine: Final Cut.

This War of Mine er et strategispill der alt handler om å overleve. En gruppe overlevende i en pågående krig gjemmer seg i en bygning og det gjelder at minst en av karakterene overlever krigen for å "vinne".

This War of Mine

Relaterte tekster

5
This War Of MineScore

This War Of Mine

ANMELDELSE. Skrevet av Fredrik Walløe

Ekte krig er ikke slik den fremstilles i Hollywood-filmer. Ekte krig er brutal og hensynsløs, og i This War Of Mine får vi se den gjennom de uskyldiges traumatiserte øyne...Loading next content