Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
This War of Mine

This War of Mine tar turen til Nintendo Switch

Complete Edition inkluderer alle DLCer og lanseres den 27. november.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

11 bit Studios gir ut det vellykkede "anti-war survival game" This War of Mine på Nintendo Switch den 27. november i form av en "Complete Edition". Denne utgaven av spillet inkluderer både The Little Ones og Father's Promise DLCene, i tillegg til andre oppdateringer til spillet, samt alle fremtidige oppdateringer og DLCer.

Spillet får både digital og fysisk utgivelse, og blir nok hakket dyrere enn originalspillet som kom ut i 2014. Har du spilt This War of Mine? Hva syntes du om det?

HQ
This War of Mine

Relaterte tekster

5
This War Of MineScore

This War Of Mine

ANMELDELSE. Skrevet av Fredrik Walløe

Ekte krig er ikke slik den fremstilles i Hollywood-filmer. Ekte krig er brutal og hensynsløs, og i This War Of Mine får vi se den gjennom de uskyldiges traumatiserte øyne...Loading next content