Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Those Who Remain

Those Who Remain skremmer seg inn på Switch, PS4, Xbox og PC

Den nye psykologiske thrilleren til skaperen av Syndrome kommer ut i løpet av året.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden førstepersons-horrorspill er så i vinden har Camel 101 sett sitt snitt il å kunngjøre at Those Who Remain kommer til flere plattformer i fjerde kvartal av 2018.

Silent Hill, Dementium, Outlast og lignende spill er nok kanskje de som popper inn i hodet ditt når du ser annonseringstraileren nedenfor, som presenterer den skrudde og skumle byen Dormont. I tillegg til en mørk setting inneholder spillet også overlevelses- og oppgaveløsningsmekanikker. En av dem er at protagonisten Edward Turner må holde seg i lyset, for i mørket lurer det monstre. Og det å holde seg i lyset er ikke bare bare!

Den offisielle beskrivelsen nevner en "mirror worlds"-mekanikk, hvor spillere må utforske de samme omgivelsene på forskjellige tidspunkter, hvor du må løse oppgaver som har ringvirkninger i begge verdenene før du kan gå videre.

Those Who Remain kommer tilNintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, og PC til høsten. Under finner du en trailer og noen skjermbilder. Ta en titt hvis du tør!

HQ
Those Who RemainThose Who RemainThose Who RemainThose Who Remain
Those Who RemainThose Who RemainThose Who Remain
Those Who RemainThose Who RemainThose Who RemainThose Who Remain

Relaterte teksterLoading next content